Реклама


"Завинаги": Тежка съдба за Сюрея - бебето й умира!

Оценете статията
(0 гласа)

Емир който чува разказ за баща си, вече няма да бъде никога, както преди. Сюрея при срещата си с Дилара, се сблъсква с потресаваща за нея истина. Любовта на Фарук и  Сюрея се подлага на сериозно изпитание, което ще предизвика силна болка и за двамата.

На прегледа Бегюм открива, че Сюрея има проблем с плода. Вика свой колега, за да направят всичко възможно да спасят нероденото дете, но не успяват. Сюрея губи бебето си и изпада в тежка депресия.

Санем съобщава на Дилара, че Емир е син на Фарук.

Мурад успява да се изправи на крака. На обяда по този повод, Есма научава за загубата на своето внуче.

Ипек и Фикрет се готвят да станат родители.

Фарук разбира, че Санем е разбрала за връзката му с Бегюм, и я моли да не казва на Сюрея, че Емир е негов син.

Дилара отново отива да търси Адем в дома му. Рейхан й казва, че синът й го няма и е извън града.

Сюрея моли Фарук да отиде с Емир на пикника по повод деня на бащата.

Фарук вече не желае да се намира под натиска на тайната си. А Сюрея чувства, че се намира между Фарук и истината, която вече е разбрала. Есма обаче се опитва да строи защитна линия. Адем е притихнал и внимателно изважда последния си коз. Въпреки че Фарук и Сюрея смятат, че са изгладили отношенията си, те ще се подложат на нови изпитания, които ще им причинят голяма болка.

Фарук започва силно да се притеснява, че Сюрея е научила голямата тайна и е пропаднала без  да дава каквито и да е обяснения. Всички я търсят, къде е Сюрея?


 

В това време, когато Фарук търси навсякъде  Сюрея, семейство Боран се готви  за лоши новини, които ще бъдат получени от Сюрея. Фарук преживява най-сложния си период в живота и се сблъсква с истината за Адем. Тогава той разбира, че не можеш да диша без Сюрея.

loading...

Източник: Теленовелас

 

Login to post comments
 

Рекламни

loading...