Реклама


"Свободен дух": Чувствата са излишни, когато става дума за работа

Оценете статията
(0 гласа)

Джан споделя със служителите си, че предстои продажба на акции, за да бъде спасена агенцията.

Санем успява да влезе в кабинета на Емре и да прегледа съдържанието на папката на Айлин. Разбира, че Емре и Айлин са създали своя фирма. Осъзнава в каква измама я е въвлякъл Емре. Взима документите и оставя папката празна.

Музафер отвежда шофьора на Фабри в квартала. Намерението му е да го замени за Санем, която мисли, че е заложник на мафията.

Джан получава отказ от купувача на акциите. Агенцията е спасена от Фабри, който се появява с предложение към Джан да купи акциите, които той предлага на отказалия си клиент. Джан се съгласява. Джан забелязва погледите, които Фабри отправя към Санем, и ревността му се събужда. Фабри споделя, че със Санем се срещат от известно време и работят по направата на нов парфюм. Когато Санем посещава Джан в кабинета му, той къса писмото ѝ до него и нарежда договорът с Фабри да бъде анулиран. Дерен се намесва и съветва Джан да не се ръководи от чувствата си.


Фабри открива, че шофьорът и колата му са изчезнали. Музафер моли Осман и Айхан за помощ. Той се обажда на Фабри, а Санем разбира, че Музафер е предприел действия срещу въоражените мафиоти, за които се говори в квартала.

Джан прогонва Емре от агенцията. Докато си събира вещите, Емре открива, че документите с Айлин липсват.

Източник: ТВ Сага

loading...
Login to post comments
 

Рекламни

loading...