EVROPEA
Новини и информация на английски език за паническо разстройство, агорафобия, деперсонализация и други тревожни разстройства, може да намерите на  следния линк:
www.panic.evropea.com
за нас    |    мисия      |      новини       |      за контакти      |   форум
ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ


Уеб сайтът  www.evropea.com  e собственост на Фондация Европея и тя има изключителните права над него.
Всички изображения, снимки, текстове, документи и информации, публикувани на уеб сайта www.evropea.com,  са собственост на Фондация Европея и/ или на нейните партньори. Всички публикации, визуални изображения, снимки, както и изрично цитираните методи, поместени на сайта www.evropea.com, са обект на Закона за авторски права и са под закрилата на същия Закон.
Използване на текст от уеб сайта www.evropea.com, става чрез изричното съгласие на Фондация Европея. Публикуването на материали, собственост на Фондация Европея става по начин, който не причинява вреди на Фондация Европея и нейните партньори. Публикуването се осъществува, чрез ясно и точно обозначаване на името на Фондация Европея и линк към уеб сайта на Фондация Европея www.evropea.com.
Начинът, по който се отваря линка не трябва да въвежда потребителя в заблуда по отношение на Фондация Европея като я обвърза с чужд на нейния сайт интерфейс.
Всяко разпространение и промяна на текст, става с изричното съгласие на Фондация Европея.
Всички останали действия, извън горепосочените, са забранени и се преследват от Закона, освен в случаите, когато е дадено изричното съгласие на Фондация Европея.


Фондация Европея
ОБРАТНО В ЕВРОПЕЯ