Фондацията работи с екип от лекари, психолози, социални работници и журналисти, които се грижат за предоставянето на полезна информация, която да помага на хората изпаднали в затруднено положение. На сайта на фондация "Европея" ще намирате  материали, които ще ви дават необходимите данни за вашето страдание.Нашият екип ще ви срещне със специалисти, които ще ви съдействат за по-скорошно решаване на проблемите, които изпитвате във всекидневието.
      Информацията, която предоставяме на сайта ще бъде полезна и за вашите близки, така те по-лесно ще разберат затрудненията, които изпитвате.
      Материалите, които публикуваме, засягат онази част от човешкия живот, която остава скрита за външния свят. Темите, които поместваме, не се обсъждат често във ежедневието. В повечето случай те остават скрити зад лекарския кабинет или стените на дома ви.
   


НАЧИН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА САЙТА
   Бихме желали да напомним, че данните публикувани на страниците на сайта, имат само информационен характер и само Вашия лекар може да определи конкретното лечение на  страданието ви. Някоя от информации, може да не е актуална или да има рекламен характер. Нито една част от информацията, публикувана на този сайт не бива да бъде разглеждана от посетителите като медицински съвет или като препоръки и инструкции за правилно провеждане на индивидуално лечение.Използвайте страниците на сайта само като информация, но не като вид лечение, което да прилагате.
Информаци, публикувана на сайта
Под никакъв предлог не започвайте да приемате медикаменти, които са споменавани или дискутирани в този сайт, без да сте се консултирали чрез директен контакт с лекуващият ви лекар. Не започвайте да приемате такива медикаменти без да се консултирате с  лекуващ лекар, дори и ако те са препоръчани като лечение от страниците на сайта за състояния, подобни на Вашето състояние и дори ако ви е препоръчано от експерт-консултант  по време  на индивидуална он -лайн консултация, посредством сайта.
Публикувани мнения
Публикациите в сайта са под различна форма : лични мнения на случайни посетители и мнения на различни експерти. Всяко едно от тези мнения следва да бъде възприемано като субективно.Издателите не могат да гарантират за достоверността и изчерпателността на всяко едно от тези мнения.
Платени публикации
На сайта може да бъде публикувана информация, подготвена от трети страни, която може да има търговски характер и да има за цел да повлияе, пряко или косвено, на Вашето мнение като потребител на стоки и услуги. Издателите не носят отговорност за изчерпателността и валидността на такава информация.
Предупреждение към посетителите на сайта
Посетителят на Интернет страницата признава/декларира, че я ползва на своя собствена отговорност и че нито съставителите, нито някой друг, взел участие в изготвянето на поместената информация, е отговорен за възникването на директни или косвени щети от ползването й. Същото се отнася и за други интернет страници, в които се влиза посредством хиперлинкове от настоящата.
Издателите  не носят отговорност за каквито и да било увреди на Вашето здраве или щети, възникнала във връзка с Вашето посещение в този сайт и достъпът до информацията, публикувана в него. Издателите не носят отговорност за каквито и да било възможни увреди и/или щети за Вашата компютърна техника, настъпили в резултат от достъпа до настоящия уебсайт и неговото използване.
Декларация на съгласие с условията на ползване на сайта
Чрез използването на този сайт Вие декларирате, че сте запознати с горните условия и сте съгласни с тях.

За актуална информация се обърнете към Вашия личен лекар или специалист. Винаги се допитвайте до  Вашия личен лекар. Без негова намеса не  прилагайте самолечение По медицински въпроси и за указания относно употребата на  препарати и лекарства, обръщайте се само  и единствено към Вашия лекар или фармацевт!
 
 
ЗА НАС
   Фондация "Eвропея" e неправителствена организация, създадена през 2005 г. в София. Тя се занимава със социалната изолация на хора в неравностойно положение. С подходящи методи и действия, фондация "Eвропея" се стреми да помогне за социалната интеграция и личностна реализация на хора, които вследствие на заболяване, инцидент, вродена физическа увреда или преживян стрес, изпитват временно или постоянно затруднение да напускат домовете си без чужда помощ.
      
EVROPEA
Фондация "Eвропея" ще публикува вашите истински истории, как сте се преборили със страданията или се преборвате в момента. На онези от вас, които изрично посочат, че биха желали да им се публикуват историите на страниците на Еvropea.com ще изразим сърдечната ни благодарност, защото със споделения опит, те ще помогнат на други хора, преживяващи  тяхното състояние.
ВАШИТЕ ИСТОРИИ ИЗПРАЩАЙТЕ НА АДРЕС:  оffice@evropea.com
www.evropea.com
EVROPEA
Фондация "Eвропея" изказва своите специални благодарности на VESSELINI, NELLY AND DAVID STRICKLER!
ФОНДАЦИЯ ЕВРОПЕЯ
Всички права запазени.
2007-2013 All rights reserved
начало
 
видове разстройства
 
паническа атака
 
паническо разстройство
 
агорафобия
 
дисоциация
 
ПР и бременност
 
профил на ПР
 
сезонно разстройство
 
депресия
 
имате ли ПР
 
ПР и децата
 
ПА и двете възможности
 
диета при ПР
 
стимулант за страха
 
всекидневие и ПР
 
новини
 
карта на сайта
 
страх
 
психоанализа на страха
 
опознаване на ПР
 
лечение на ПР
 
причини за ПР
 
недостиг на внимание
 
отказ от секс
 
пристрастеност към секс
 
10 тайни на ПР
 
вие и вашия лекар
 
фибромиалгия
 
нарушения на съня
 
визия на ПР-страдащ
 
дентална фобия
 
психотерапия
 
натраплива невроза
 
клаустрофобия
 
социална фобия
 
сърдечен проблем
 
ниско самочувствие
 
смяна на работа
 
panic survivor
 
истински истории
 
близките и ПР
 
въпроси и отговори
 
 
 
 
за нас    |    мисия      |      новини       |      за контакти      |   форум       |   речник на фобиите    |     речник на страховете
блог за паническо разстройство