Реклама


РАК

Оценете статията
(13 гласа)

 

 

Рак – 21 юни- 21юли

Девиз – „Аз се съмнявам”.

Любвеобилни с  дълбоки чувства, предани. Хранят голяма любов към семейството и дома. За добруването на своите  близки могат да жертват себе си. Привързани и и верни приятели. Човек не може да се добере лесно до тях защото са  доста затворени. Особени хора са. При това ,те са жадни за внимание, бързо се отегчават и се чувстват пренебрегнати. Въпреки голямата си любов към семейството и дома, някои от тях обичат далечните пътешествия. Голямо влечение към романтиката изпитват Раците. Това,което ги отличава от другите зодии е гениалността и паметливостта. Почти всички са много музикални.

Отрицателни качества -  капризност, смяна на настроенията. У тях желанието за внимание е най-голямо, често се чувстват засегнати и недооценени и хвърлят целия си яд върху близките.

Проявяват пасивност и липса на гъвкавост.

Болести - стомах, гастрит/ да избягват всяко тревога и преумора/. Да внимават повече с храната, препоръчват се диетични и леко смилаеми храни. Страдат от ревматизъм и меланхолия.

Любов и брак – Тяхната затвореност е причина за нерадостен брак. Тъй като са хора с дълбоки чувства и обичат да бъдат обграждани с внимание, те лесно се огорчават, когато другите не ги разбират.

Пасивни са и другите трябва да ги измъкват от тяхната затвореност.  Голямата чувствителност често пъти огорчава семейният им живот. В брака са допълващи, обичат домакинството и се интересуват  от всичко, що се отнася до него. Те са големи икономисти, обичат спокойния живот пред шумния. Жените от тази зодия са най-добрите майки. Обаче още  със започване на семейния живот трябва да се води война с капризите им. Подходящи за брак  са Скорпион и Риби.

Финансово положение – Обикновено имат наследство, което са способни да запазят, никога не харчат излишни пари.

Неудачни периоди – 21 септември до 22 октомври и от 21 март до 20 април.

Съдбоносни години – 43, 50, 57, 64, 71

Щастливи дни – понеделник.

Щастливи числа - 2 и 7.

Късметлийски камък – смарагд и опал.

 

Последна промяна на Петък, 18 Февруари 2011г. 10:47ч.
Още в тази категория: « БЛИЗНАЦИ ЛЪВ »
Login to post comments
 

Рекламни

loading...