Реклама


ЛЪВ

Оценете статията
(10 гласа)

 

 

 

Лъв – 20 юли – 21 август

Девиз на зодията – „Аз искам”

Лъвовете са едни от най-ценните и добрите хора между зодиите. Всичко у тях излъчва естественост, сърдечност и топлина. Голямо великодушие. Низостите у тях са изключени. Обичат да  покровителствуват другите. Гледат оптимистично на нещата. Човек ес чувства добре с тях – обичан и приет. Типично у тях е голямата им гордост и честолюбие.

Отрицателни качества – високомерни и горди хора. Тяхната сантименталност достига до маниачество. Умеят да се поставят  по-горе, отколкото са и поради този факт могат да се проявят като манипулатори. В своето самохвалство ,те стига до себезабрава.

Болести – Здрави и живи натури, те мъчно заболяват. Да обръщат внимание на сърцето си и крайниците си.

Любов и брак – Приятни партньори, винаги весели и добродушни хора. Дават на другите пълна свобода и никога не отегчават с дребнавости. Желанието им да подаряват ги поставя в положение  да даряват и последното ,което имат  на скъпия човек.

Много съобразителни и приятни хора. За своите деца те не само са отлични родители , но и отлични педагози.Подходящи за брак са Овен и Стрелец

Финансово положение – Добри изгледи за богатство, но въпреки това, голяма част от живота  си прекарват  в голяма бедност и грижи за безпаричието си. У тях  възможността  за печалба е голяма и имат шанс в лотарията.

Неудачни периоди – 23 ноември до 24 декември и 21 април до 20 май.

Съдбоносни години – 40, 47, 54, 61, 68

Щастливи дни - неделя .

Щастливи числа - 1, 4.

Късметлийски камък – рубин.

 

 

 

Последна промяна на Петък, 18 Февруари 2011г. 10:47ч.
Още в тази категория: « РАК ДЕВА »
Login to post comments
 

Рекламни

loading...