Реклама


"Свободен дух": Слушай мозъкът си, когато става дума за работа, а не се осланяй на чувствата

Оценете статията
(0 гласа)

 

Джан споделя със служителите си, че предстои продажба на акции, за да бъде спасена агенцията.

Санем успява да влезе в кабинета на Емре и да прегледа съдържанието на папката на Айлин. Разбира, че Емре и Айлин са създали своя фирма. Осъзнава в каква измама я е въвлякъл Емре. Взима документите и оставя папката празна.

Музафер отвежда шофьора на Фабри в квартала. Намерението му е да го замени за Санем, която мисли, че е заложник на мафията.

Джан получава отказ от купувача на акциите. Агенцията е спасена от Фабри, който се появява с предложение към Джан да купи акциите, които той предлага на отказалия си клиент. Джан се съгласява. Джан забелязва погледите, които Фабри отправя към Санем, и ревността му се събужда. Фабри споделя, че със Санем се срещат от известно време и работят по направата на нов парфюм. Когато Санем посещава Джан в кабинета му, той къса писмото ѝ до него и нарежда договорът с Фабри да бъде анулиран. Дерен се намесва и съветва Джан да не се ръководи от чувствата си.


Фабри открива, че шофьорът и колата му са изчезнали. Музафер моли Осман и Айхан за помощ. Той се обажда на Фабри, а Санем разбира, че Музафер е предприел действия срещу въоражените мафиоти, за които се говори в квартала.

Джан прогонва Емре от агенцията. Докато си събира вещите, Емре открива, че документите с Айлин липсват.

Източник: ТВ Сага

loading...

 

Последна промяна на Неделя, 19 Януари 2020г. 16:12ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...