Реклама


Петък, 21 Март 2014г. 14:15ч.

СТРЕЛЕЦ - ОБЩА ХАРАКТЕРИСТИКА

Оценете статията
(0 гласа)

Управляваща планета: Юпитер

Стихия: огън

Успешен ден: четвъртък

Стрелецът е един от най-активните в зодиака. Той притежава сила и интуиция, която го кара да се вслушва във вътрешния си глас. Има изключително точна преценка за хора и ситуации. Искрено се възхищава от онези, които са добросърдечни и симпатични. Стрелците са прозорливи, щедри, искрени, но прекалено "натурални" според повечето от нас. Ако се притеснявате от истината във всичките и форми, трудно ще съжителствате със Стрелец. Но пък лесно ще завържете любовна връзка с него. Стрелците се интересуват от почти всичко. Ако успеете да изслушате любимите им теми, значи сте ги спечелили за цял живот. Може истински да ги завладеете, ако се интересувате от работата им, приятелите им, любимите им книги и най-вече от глобалните проблеми на света. Печелите по точки, ако обичате животните или спорта или сте луди на тема планински походи и други забавления на открито.

Стрелецът по природа е добър, мил и коректен. Той обича да разказва за любовта си и може да разтръби на всички за връзката ви и дори за най-интимните ви моменти. Символ на Стрелец е кентавър с обтегната тетива на лъка и стрела, готова да простреля всяка цел - от любовната до професионалната. Забравяйки, че има вариант да пропусне целта си, Стрелецът печели победа след победа. Когато каже, че ще направи нещо, той го постига, независимо за колко време. За него времето е относително понятие, което се измерва спрямо личните му победи. Колкото и странни да ви изглеждат целите му, помнете, че късметът винаги е на негова страна и той ги постига без проблем.

Всички Стрелци са талантливи и самоуверени. Винаги можем да простим на Стрелеца самохвалството. Той и без това постига повече успехи от всеки друг, а ако успеете да го накарате наистина да повярва в себе си, тогава ще бъде готов за всякакви подвизи, често пъти дори не за него самия, а за другите.

Стрелците постоянно си повтарят: "Аз съм млад, аз съм талантлив, аз просто съм гениален". Това се отнася и за мъжете, и за жените, които остават по-млади от Връстниците си заради невероятния си младежки дух. В любовта хората, родени под този знак, "обстрелват" партньори с ентусиазъм, но в крайна сметка тяхна основна цел през целия им живот се оказва един-единствен обект.

И мъжете, и жените от тази зодия не знаят граници в любов та - както в пряк, така и в преносен смисъл. Имат доста възможности през живота си да създадат романтични аванnoри с чужденци. Внимавайте, не преминавайте границата между искрения интерес и любопитството към техните дела. През целия си живот Стрелецът постоянно е увлечен по някого или търси нова любовна връзка, а погледне ли към миналото, може да преброи много романи, на които е отдал сърцето си.

 


Последна промяна на Петък, 21 Март 2014г. 14:54ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...