Реклама


Чанта на сигурността по време на паническа атака

Оценете статията
(0 гласа)

 


 

Когато сте спокойни е време за гимнастика на мозъка, седнете удобно и си запишете всичко онова, от което сте се нуждаели по време на паническата атака, която сте изпитали последния път.

 

След като сте готови със списъка сложете всичко в “чантата на сигурността”. По долу ще опишем най-важните неща, които трябва да има в чантата.

  1. Релаксация.Сложете номерирани карти с упражненията за дишане, лавандулово масло, крем за ръце/за да си правите масаж на ръцете/ уокмен с касети с подходяща музика, релаксиращи записи, билков чай.

2. Комфорт. Фотоси на някой, когото обичате, или неща, които ви дават сигурност. Записки, където сте отбелязали различни сентенции и цитати, които могат да ви помогнат в момент на криза.

  1. Стимулация – ментови бонбонки, студена вода, приятна миризма, весела музика.
  2. Отвличане на внимание - пъзели, списания, портативни компютърни игри, книжки за оцветяване.
  3. Бърза помощ – мобилен телефон, връхни дрехи, леко одеяло, лекарства, книжно чувалче, малко тефтерче с имена на най-важните телефонни номера, пари, тоалетна хартия, географски карти

Това са основните неща, които трябва да имате в "чантата на комфорта", за да се чувствате по-спокойни - особено, когато пътувате.

 

Последна промяна на Четвъртък, 15 Април 2010г. 14:19ч.

1 Коментар

  • Връзка към коментара Deyan Четвъртък, 15 Април 2010г. 14:28ч. публикуван от Deyan

    И аз не тръгвам на път без да си направя нещо акот тая чанта на сигурност...

    Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...