Реклама


ДИМИТЪР СТОЯНОВ, ЧАКА БЕБЕ, ЩЕ СЕ ЖЕНИ

Оценете статията
(0 гласа)

 

Евродепутатът Димитър Стоянов ще мине под венчило идната седмица, предава  “24 часа”, като цитира  самият бъдещ младоженец .

Той ще сключи брак с приятелката си Мариела Пенева, която официално представи в телевизионно предаване през март. Двамата са заедно повече от 2 години и преди известно време решили да узаконят връзката си.

Близо 200 гости се очакват на сватбеното тържество, разказа Стоянов. Той призна през смях, че в момента главата му пуши от организационни въпроси, комбинирани с предизборните занимания на “Атака”. Женихът обаче се е нагърбил с повечето сватбени приготовления, за да пази половинката си – двамата очакват бебе, а Мариела е в третия месец. Докторите наредили да се пази и тя заминала в родното Търговище за пълноценна почивка. Ще се върне специално за сватбата на 23 юли. Тя ще започне в ритуалната зала на столичния бул. “Витоша”. Димитър и Мариела ще си кажат “да” и пред бога в храма “Света Неделя”.

Крупният купон ще бъде в луксозния хотел “Кемпински-Зографски”. Кумове на Димитър и Мариела ще бъдат депутатът от “Атака” Десислав Чуколов и съпругата му Ваня.

Евродепутатът националист вече е купил и венчалните халки, които по думите му са скромни и класически.

 

 

Login to post comments
 

Рекламни

loading...