Реклама


Петък, 09 Септември 2011г. 07:25ч.

ОБОЖАТЕЛ ДЕБНЕ ВИХРА ДА СЕ РАЗВЕДЕ

Оценете статията
(0 гласа)
„Отчаяната съпруга” Вихра си има таен и доста състоятелен обожател. Младият богаташ само дебнел тя и Иван Христов да се разведат, за да нахлуе завинаги в живота є, твърди нова клюка около разразилата са телевизионната драма, пише "Монитор", цитиран от Blitz.bg.
Приятелки на Вихра твърдят, че въпросният мъж е изключителен джентълмен и изчаква естествената развръзка на любовния триъгълник Вихра-Иван-Ирина Сарачинова. Затова не притискал „отчаяната съпруга”, но бил твърдо решен да я направи жената на живота си.

Вихра засега не обръщала сериозно внимание на намеренията на младия мъж. Тя се надявала Иван скоро да се вразуми и да приключи любовната афера с бившата є приятелка, а и била в доста минорно настроение, за да се отдава на флиртове.

Даниела Янков, която се омъжи и разведе с Андрей Арнаудов за отрицателно време, я подкрепяла от разстояние, като двете редовно се чували по телефона. Сръбкинята се надявала приятелката є да вземе най-правилното решение.

Преди година и малко Иван и Вихра се врекоха във вечна вярност на морския бряг след близо десетгодишна връзка. Двамата имат 6-годишна дъщеря Ава.

В телевизионните кулоари вече се заговори под сурдинка, че името на рубриката „Отчаяни съпруги” носи някаква прокоба. „Човек не бива да предизвиква съдбата с такива названия. Ето, че и Даниела, и Вихра разрушиха браковете си, когато станаха водещи. Иван обаче може да се окаже малко по-умен от Андрей”, коментират загадъчно тв клюкарите. Двамата водещи имат принципни различия във философиите си за семейството. Андрей е категорично против брачната институция, а Иван смята, че тя е важна.

Login to post comments
 

Рекламни

loading...