Реклама


САМОУБИ СЕ ЕДИН ОТ ПОХИТИТЕЛИТЕ НА МИРОСЛАВА

Оценете статията
(0 гласа)

Единият от арестуваните за случая се е самоубил, съобщи БНР, цитиран от 24chasa.bg. Инцидентът  е станал в присъствието на полицаи в дома на задържания Стойчо по прякор Чочо. Той е доведен от униформените в дома за повторен обиск на апартамента, в който живеел на улица „Тунджа". 30-годишният Стойчо е успял по някакъв начин да се добере до огнестрелно оръжие и се е застрелял, докато полицаите го разпитвали. Тялото на мъжа все още се намира в апартамента.

Заради инцидента първоначално обявеният брифинг в Областната дирекция в Перник на Министерството на вътрешните работи беше отменен.

В акцията по задържането преди това са участвали служители от Главна дирекция "БОП" - МВР, Института по психология, ОДМВР - Перник, под прякото ръководство на Окръжна прокуратура - Перник.

Премиерът Бойко Борисов потвърди пред журналисти, че момичето е било убито от нейни близки. "Два месеца работиха службите и МВР по цяла нощ по това отвличане в Перник. Така, както и предполагах, то е с фатален край и най-близките хора там са искали да вземат пари", каза министър-председателят.

"Това момиче още същата вечер са го удушили, но вече ги задържахме, отидоха и показаха къде са го заровили. Съжалявам, че бяха изговорени от близките й такива лоши думи за МВР. Надявам се те да се извинят и да ги отправят към най-близките си, които са участвали в този процес. Но, за съжаление, трупа го изровиха и е така" - каза премиерът.

Според директора на Областната дирекция на МВР в Перник комисар Валентин Димитров, цитиран от Дарик, единият от задържаните за убийството на Мирослава се е познавал с нея, но не са били приятели. Той отказа да разкрие подробности по разследването, но заяви, че няма информация полицаи да са замесени с отвличането на момичето.

Login to post comments
 

Рекламни

loading...