Реклама


ПРЕДВАРИТЕЛНО БИЛО РЕШЕНО ДА УБИЯТ МИРОСЛАВА

Оценете статията
(0 гласа)

 

 

Хората, които са убили  Мирослава били двама - Марио Любенов - Заека и Стойчо Стоев - Чочо, според показанията на вече покойния Чочо. Това съобщиха днес на пресконференция в прокуратурата в Перник, съобщава сайта zaPernik.com. Първоначално замисълът бил да отвлекат Мирослава, но решават и да я убият. Така смъртната присъда на момичето била подготвена още от самото отвличане.

Първото обаждане в полицията, че Мирослава е отлечена е получено в 21:49 ч. и е изпратено от сестрата на Елеонора, уточнява сайтът

zaPernik.com.

  Това става след тренировка на Мирослава по таекуон-до. 
Елеонора получава обаждане по телефона от сестра си, след което получава и смс. Указанията са близките на Мирослава да отидат на картинг пистата, намираща се в близост до спортната зала "Дружба", където тренирала тийнейджърката. Там бил поставен лист хартия с указания да бъдат осигурени 250 000 евро в банкноти по 500 евро. В указанията пишело близките на Мирослава да не търсят съдействие от полицията, в противен случай детето им ще бъде върнато на части. Това съобщиха от пернишката прокуратура.

Два дни след отвличането се получава телефонно обаждане с преправен мъжки глас, който казва парите да бъдат готови до петък. В петък обаче не се получило последващо обаждане. Парите трябвало да се подсигурят от Борислав Чолев - млад наследник на богатство, гадже на сестрата на Мирослава - Елеонора.

От прокуратурата отказват да кажат дали Чолев се е съгласил да даде парите, но потвърдиха, че семейството на Елеонора ги е поискало от него. Обстоятелствата показват, че той впоследствие се е разделил с Елеонора.

Полицията започнала да разпитва криминалния контингент в града, който се занимава с подобни отвличания. Сред тях бил и Чочо. Според прокуратурата той си признал, че заедно с Марио замислили отвличането и убийството.

 

 

Още в тази категория: « ОБЛАЧНО И ДЪЖД БАБИНДЕН Е! »
Login to post comments
 

Рекламни

loading...