Реклама


РЪГБИСТЪТ БОБИ НАБИ ПАЦО

Оценете статията
(1 vote)

 

 

 

Задкулисен скандал се разиграл снощи след финала на "Биг Брадър ол старс" Изгоненият преди време Панайот отишъл в гримьорната, за да поздрави бившите си съквартиранти. За негова най-голяма изненада обаче той бил нападнат неочаквано от ръгбиста Боби.

"Без да изобщо да очаквам, Борислав ме удари и ме нарече "Лайнар", сподели Пацо пред Нова телевизия. "Не съм го провокирал с нищо. Не съм говорил с него, нищо не съм му казал. Да се бие с хора като Багата, които са в неговата категория. Аз съм с 20 см по-нисък и с 40 кг по-лек", ожали се Пацо.

Боли ме тъпанчето, може да имам проблеми с ухото. Сега ще отида да се прегледам", продължаваше да се жалва Панайот.

"Ще се обърнеш към съда. Съдът ще реши кой е прав", подкрепи го Митьо Пищова, който също бе в телевизионното студио за да коментира финала на шоуто.

"Ама това стана пред 20-30 човека. Имаше доста свидетели. Борислав не можа да приеме поражението. Пък и е нормално - България няма да подкрепи насилието и агресията", допълни Пацо.

В една от последните мисии Панайот накара Найден и Никола да залепят обувките на Боби с лепило за стената. Тогава ръгбистът се закани да набие футболиста от Гълъбово.

„Ще купя едни маратонки на Боби", каза от своя страна Митьо Пищова. Той посъветва Панайот да отиде в болница, да си извади медицинско и след това да повдигне обвинение срещу спортиста.

"Аз, Пацо и Найден сме тризначки, ама в мъжки вариант. Може да съм пенсионер по болест и синът ми да ме издържа, но не се давам. Ще карам на хляб и салам", завърши Митьо Пищова.

 

 

 

 

24chasa.bg

Login to post comments
 

Рекламни

loading...