Реклама


СТАЧКА В ГЪРЦИЯ ПРОМЕНЯ ДВИЖЕНИЕТО НА 6 МЕЖДУНАРОДНИ ВЛАКА

Оценете статията
(0 гласа)

 

Стачка в Гърция променя движението на шест международни влака. Във връзка с обявената за утре 24-часова стачка в Гърция, временно се променя организацията на движение на международните влакове между България и Гърция, съобщава Агенция "Фокус".
По тази причина днес (14 септември) международният влак „Румъния” от Букурещ за Солун (през София) пътува само до София и заминава за Букурещ от Централна гара София, вместо по обичайното си разписание от гарата в Солун.
За клиентите на националния железопътен превозвач, които ползват тези два международни влака за пътуване на територията на страната, е осигурен влак в състав от два второкласни вагона, който ще пътува по обичайното разписание на международните влакове от София до Кулата и обратно.
Във връзка със стачката, през днешния ден (14-ти септември) няма да се движат двата сутрешни международни влака, както и двата следобедни международни влака, които пътуват между София и Солун.
„Български държавни железници” ЕАД ще възстановяват сумите на всички пътници, закупили предварително билети за пътуване с отменените влакове за Гърция.

Login to post comments
 

Рекламни

loading...